– Gratis bingo online –

Bingon

Nästan alla svenskar gillar att spela, det är det ingen som kan sticka under stolen med. Vissa spel har funnits under en längre tid och vissa är lite nyare eftersom spel har en förmåga att utvecklas under årens lopp. Internet har gjort att de flesta spel har fått en ny kick och även blivit roligare och det är så klart också mycket enklare att spela idag. Ett typiskt exempel är att spela bingo, ett spel som kom till Sverige på 1960-talet och spelades i början av sportklubbar, kyrkan och sen gick vidare till bingohallar. Bingon användes för att samla människor och de som arrangerade det hela fick pengar i sin kassa och alla var glada.

Följande bingohallar erbjuder bra insättningsbonusar och trevliga bingospel:

Bingosida Betyg Insättningsbonus Spela!
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Med bingohallarna så spelades bingo på ett mer spel inriktat sätt med pengar. Det bingo spel som normalt spelades var 75 bollars bingo och bingovarianten var den klassiska bingon. Du känner säkert igen den bingobrickan som har 75 bollar i ett rutmönster och du har texten BINGO högst upp. Det gör så kallade utrop som kan vara exempelvis ”Bertil 1” och då skall du på din bingobricka under bokstaven B markera siffran 1. Dessa utrop fortsätter tills någon har fått BINGO, och det får man när man har 5 nummer i rad. BINGO säger man högt, och många kan på samma gång eller så blir man en ensam vinnare. Det finns så klart också gånger där det görs utrop och spelet kommer att avslutas utan att det fanns någon vinnare. Nästa omgång starar då.

Att spela bingo är lätt som du förstår, men att spela bingo på nätet tar bingon till en helt ny nivå. Du har så klart den klassiska bingon där med 75 bollar, men det finns även andra varianter som Variantbingo som är nästan som klassiska bingon. Det som skiljer spelet åt är att du även kan få bingo genom att ha fem nummer i rad lodrätt, vågrätt eller diagonalt. Den andra lite mer speciella typen är mönsterbingo där man köper en bingobricka med ett mönster som kan vara vad som helst, som ett djur, växt eller en bokstav som exempel. Utropen sker och i samma format som tidigare, men här skall du fylla i de grå mönster och när det är ifyllt så får du BINGO!

Nu finns det även när du spelar bingo online 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo och som du förstår direkt så har bingon idag kommit en lång väg och tilltalar alla målgrupper på grund av sin utveckling. Att spela bingo på nätet är avkopplande och roligt och du kan även göra det när du vill. Det har ingen betydelse om du jobbar skift ibland, du kan spela 24 timmar om dygnet. Välj en bra plats som ger dig bra bonusar, det är ett sätt på de olika sajterna att locka dig till dem. Det är gratis pengar till dig in på ditt konto, så ta chansen du också och gör som många andra idag och spela olika bingon på internet, vilket är framtiden.

Hitta bra spel hos!